Mitt liv idag

Idag lever jag ett liv som jag aldrig trodde att jag skulle få uppleva igen. Jag är en yrkesarbetande kvinna.

Jag bor i en stad och stortrivs men kan sakna skogen många gånger.

 

Än är jag singel det är väl där mina moln på himlen finns. Men hellre ensam än att vara i ett dåligt förhållande.

 

Under den här fliken tänkte jag berätta om vad som sker i mitt liv och även på mitt jobb.

 

 

Nu har jag öppnat upp min blogg där kan du följa mig om mig och mitt liv..

 

blogg.kvinnorslust.se

 

 

 

Lördagen den 15 mars 2014

 

Igår träffade jag en salig blandning av kvinnor.

 

Men det är de unga trötta småbarnsmammorna jag tänker på idag.

 

Hur de i stort kan bara stänga av det sexuella i sin kropp.

 

Jag vet att jag med gjorde det felet.

 

För det är ett fel vi kvinnor kan göra, vad blir det av det då? Joo men lever med en frustrerad man, som har kvar sin sexdrift och behöver få ur sig den.

 

Jag tror att det går att lösa upp den här spärren bara kvinnan vill det, men hon måste satsa ork tid och engagemang. DET kan ingen annan än hon själv fixa.

 

Det finns olika produkter som man kan ta till hjälp med för att få tbx ¨pirret¨i kroppen , men det är i hjärnan sexet leken o lusten måste in.

Jag brukar ge lite tips o knep...först kan man använda två produkter som jag anser är bra..on o viamax warm

 

On tar lite tid innan det gör verkar men ha tålamodet så kommer det. Viamaxen öppnar upp blodkropparna så det blir varmt och gott sedan kommer pulseringen.

 

Läs eller titta på film som har erotic i sitt innehåll.

 

Mannen då?? Jaa han får inte tyvärr ligga på så hårt under den här tiden utan han måste ge henne signaler att vi masserar vi tar på varandra vi leker med varandra vi är ett med varandra utan att ha samlag..

Sakta men säkert kommer all njutning , ge allt tid . Ha tålamod o viljan att hitta tillbaka till det par ni en gång i tiden var....

 

Lära sig att man kan ha sex utan samlag att man kan om man vill finna tbx den glädjen njutningen o det underbara som sexet ger kroppen..

 

Även här ska kvinnan ge sig egen tid och egen njutning, för ju mer orgasmer vi får desto starkare och skönare är de. Ju mer man underhåller sin kropp med sex njutning och orgasmer ju mer vill kroppen ha..

 

Men i det stora behöver jag träffa kvinnan och mannen för att ge paren de bästa tipsen hur de ska få tillbaka glädjen med sex mellan dem...

 

 

 

 

 

 

Fredagen den 7 mars 2014

 

Igår hade jag ett studiebesök i butiken av 14 män efter stängning.Det är lika där med männen när det ska pratas sex. De är fnittriga och har mycket svårt att lyssna.

 

Men männen de riktar in sig så mycket efter den som mest stör och som är mest provocerande mot mig som ska hålla i infon.

Tänk att det är så svårt och laddat ämne sex och samlevnad fortfarande år 2014. Är det ett svensk syndrom eller är det så över hela världen?? Inte vet jag.

Klart att jag funderar runt de här frågorna. Det är mitt jobb och mina tankar.

 

I alla mina tankar så gjorde jag ju ett försök att ha ett mixat party för ngr månader sedan och då inte med par.

 

Det blev bra och många bra diskussioner och frågor kom fram.

 

Ska man gå på studiebesök till en sexbutik eller på ett homeparty då tror jag att man inte ska gå dit på grund av grupptrycket utan för att man vill det och tycker ämnet är intressant..

 

 

 

 

Söndagen den 23 februari 2014

 

Igår var det ett party med 14 kvinnor. Lite för mycket alkohol för att jag ska trivas till 100. Det blir ingen kommunikation, får höja rösten och sänka ljudnivån . På ett sådant party har jag inte en chans att få fram något av mina budskap som jag vill ge till kvinnorna.

 

Den här helgen har jag iakttagit hur en del kvinnor beter sig när de är på sexhomeparty.Alla vet ju at jag ska komma, att ämnet är sex. De som syns och hörs mest det är de som handlar inget eller mycket lite. Det är aldrig dessa kvinnor som är de som är öppet sexuella, men det är de som ska ¨störa¨vara negativa, komma med kommentarer hela tiden på ett sätt förstör de för de andra som verkligen vill lyssna på mig och vad jag har att berätta om.

 

Det jag oxå iakttagit är att dessa kvinnor påverkar de andra kvinnorna och ger dem hämningar att släppa loss sin nyfikenhet .

 

Många som går på homepartyn tror inte jag sätter sig in i att den ända förtjänsten säljaren har är det hon säljer.

 

Det är vår fritid vi ger till en kväll som ska ge andra en kväll med glädje skratt och lärdom om sexleksaker.

 

Många av dessa kvinnor kommer ner till butiken och handlar av mig efter ett party. Det gynnar ju intima och då självklart mitt ordinarie jobb..

 

Jag själv är ju en säljare som tycker det är kanon kul att vara ute sälja och få prata med kvnnor om sex och njutning.

 

Men ibland tänker jag på mina säljare som inte jobbar i den här världen i sitt vanliga jobb. Hur de lämnar sin familj för att åka ut och sälja en kväll, då vill de ju tjäna så mycket som möjligt, det säger ju det sunda förnuftet.

 

 

Jag lever ju ensam tar många gånger partyn för att slippa ensamheten en lördagkväll.

Lite funderingar efter denna helgs homepartyn!

 

 

 

 

lördag den 22 februari 2014

 

Igår var jag ute på ett party efter jobbet, jag blir trött dagen efter men det är givande och bekräftande det jag gör. Ska även ha ett stort party ikväll. Sedan är det vila flera helger framöver.

 

Jag måste passa mig nu, när jag börjar bli efterfrågad igen. Men jag har bara en kropp och den ska jag vårda ..

 

Börjar känna mer och mer nu att det är dags att ta upp ämnet det unga killarna. Om alla krav de har på sig. Hur de ska uppvakta, Hur de ska kunna förföra och tillfredställa sin kvinna.

 

De unga killarna generellt sätt nu..

 

De har ingen att vända sig till som tjejerna har. De pratar inte samma språk som tjejerna gör. De pratar inte känslor på tjejernas sätt.

 

De här killarna som bor hos sin mamma de kanske aldrig har en manlig förebild. I sexfrågorna kan inte en kvinna svara på frågor som en man har. HON vet ju inte hur en man tänker och känner och vice versa..

 

De unga killarna har enorma krav på sig hur de ska vara mot sina tjejer. Det är många av de unga flickorna som inte ens tänker på att mannen har en hel kropp inte enbart en penis. Att även HON ska ge sin man njutning det finns en del unga kvinnor som rent ut säger att de skiter i killen bara de får..

 

DÅ undrar jag lite varför tänker en del tjejer så?? Har vi börjat uppfostra upp flickor till små ego monster...

 

Jag tror det är dags att ta till oss killarna och ge dem en ledtråd på stigen de ska gå. Jag tror inte på att trycka ner och prata illa om killar som kvinnor är så duktiga på att göra..

 

Någonstans på vägen har vi stannat upp och ägnat så mycket tid till kvinnorna att vi glömmer killarna och deras sexualitet...

 

Härdanefter kommer jag att prata mer och mer om killarna oxå..

 

Även om det är kvinnorna jag mest vänder mig till för där har jag min känsla ...jag är en kvinna som förstår mig på det sexuella som kvinnor har i sin kropp...

Men jag kan och gör det oxå , jag försöker att förstå prata och ge tips till de unga killarna så även de ska må bra!!

 

 

 

 

 

Måndagen den 17 februari 2014

Jag har ju en stor förebild i min kamp om kvinnans rätt att vara sexuell utan att dömas. Katerina Jaounch.

 

Jag har ju haft den stora glädjen att få träffa denna kvinna irl. Självklart fann vi varandra direkt. Hon stöttade mig och önskade mig all lycka till med min kamp och tyckte det var kanon det jobb jag lägger ner på den.

 

Jag hittade en artikel som hon skrivit , tog ut en del av den . Den delen som jag känner så starkt för idag...

 

 

 

*Jag har sagt att 2014 måste bli Fittans År eftersom denna kroppsdel fortfarande är världens mest misshandlade, förtryckta och tabubelagda. Men Fittans År blir också en symbolik för att lyfta det kvinnliga och bjuda motstånd mot alla som tycker sig ha rätt att förtrycka och förminska en person bara på grund av att den har en klitoris.

Låt sjukvården ta kvinnors underlivsproblem och förlossningsskador på allvar. Börja prata mer om sexuell njutning för kvinnor, istället för att ständigt lyfta risker och moralisera.

Men inte heller män har det lätt idag. Mannen är den nya kvinnan, i viss mån. Varje erektion kan bli en anledning till att du blir hatad, kära man. Den erigerade penisen blir själva symbolen för patriarkalt förtryck. Istället för att sjunga We shall overcome tycks kriget mellan könen eskalera. Det är synd om oss alla faktiskt, från den stiffa företagsledaren ur vars mun det hoppar kvinnofientliga grodor, till den möss- och skäggprydda krasseodlande söderhipstern som ängsligt misstänker att hans stånd inte är politiskt korrekt och är förvirrad över att han inte tänder sexuellt på en hårig armhåla. Sedan blir han bondfångad av manipulativa ”manlighetscoacher” som får honom att tro att han måste yla i skogen för att ”återuppväcka” machoapan i sig och tämja den uppstudsiga kvinnan.*

 

söndag den 16 februari 2014

 

Nu är det mitt i natten och jag sitter och varvar ner efter ett party med ett gäng unga tjejer.

Som vanligt har jag haft en trevlig och rolig kväll. Det var ett gäng tjejer som de flesta aldrig varit på ett sexparty förut.

 

De var lite tysta men jag tror de mest satt och lyssnade och lärde sig mycket av det jag sa..

 

Drömmen är ju att få jobba på det här sättet men med en egen lokal där jag har allt omkring mig och det inte förekom alkohol. Ett rum där de kan komma in en och en för att beställa och få en egen info av mig...Och drömma måste jag med få göra...

 

Nästa helg är det party både fredag o lördag. Sedan ska jag vara lite ledig några veckor utan party tänkte jag...

så får vi se hur det blir med det...*L*

 

 

 

 

onsdag den 12 februari 2014

 

Idag blir det att vila ingen träning, jag är trött i min fibromyalgi. Ska jag klara av att arbeta då måste jag ta det lugnt på morgonen.

 

På jobbet håller jag på att larma alla våra artiklar, pga att det finns människor som inte kan skilja på ditt och mitt. Jag personligen har så svårt för människor som stjäl.Det här är något som jag tagit illa vid mig på jobbet. Jag är trevlig mot mina kunder det besvarar en del med att stjäla för mig.

 

Igår var jag jätte duktig att larma av när kunder handlade, utom den sista kunden då glömde jag larmet. Hon skratta gott när jag berättade att min kollega hade glömt 3 gg dagen innan och jag sa att jag skulle vara mallig och säga att jag inte glömt ngn , så glömde jag den sista kunden...

 

På lördag ska jag ner till Linköping och ha ett stort homeparty för ett gäng unga tjejer. Det kommer mellan 18-20 pers.

Då är det skönt att jag har med mig min kollega från butiken. Jag kan behöva lite hjälp .

Jag ser framemot denna lördag det var ett tag sedan jag hade party och det är ändå där jag trivs i mitt arbete.

 

 

 

 

 

lördag den 8 februari 2014

 

God morgon.

Nu har jag varit igång en vecka och det har gått bra. Kommit igång med mina morgonpromenader igen. Livet återvänder dag för dag nu.

 

Jag har blivit uppbokad på 2 partyn när jag var hemma. Kul att de söker upp mig och vill att det är jag som ska komma.

 

Samtidigt så känner jag ju av kraven att jag måste prestera bra ifrån mig, brukar klara av mina framträdanden bra så det ska jag säkert göra de här gg oxå.

 

26 april är det dags för mammamingel igen. Kollade nyss 70 deltagare är anmälda sista anmälningsdag var 18/4 så några till kan det ju bli.

 

Jag håller nu på och spånar om min föreläsning det här året. Självklart känner jag att kraven på mig höjs nu. Det ser jag som en utmaning.

 

Min dröm är ju att få stå på scen på Cirkus och få prata kvinnor sex och njutning. Man ska ha sina drömmar.

 

Ledig helg nu som jag ska ta vara på att vila mig för att få alla krafter tillbaka.

 

 

Tisdagen den 28 januari 2014

 

Inget blev som jag trodde denna helg.

Jag hamnade på akuten i lördags med gallstensanfall som inte ville sluta. De misstänkte att det började bli inflammerat oxå, nu chansades det inte utan det blev en akut operation i söndags.

 

Den gick mycket bra och jag mår bra idag. Visst är jag öm i magen, är sjukskriven en hel vecka. Men jag är mycket piggare känns det som.

 

Det skulle vara så gudomligt om min trötthet blev bättre och jag får känna att jag har krafter.

 

Så nu går jag emot ett nytt liv igen. Jag är nog en katt med de 9 liven..

 

 

 

Torsdagen den 23 januari 2014

 

Denna dag har varit intensiv. Först utbildade jag en ny säljare som jag verkligen hoppas kommer att trivas hos oss.

Hon har ngr år på nacken och det är en förmån med och vara homepartysäljare .

 

Sedan hade jag besök av en Herrklubb efter stängning. Min kära kollega och jag var kvar .

 

Jag berättade om hur jag hamnade i det här jobbet.Alla mina uppdrag jag har inom intima.

 

Jag tog dem runt i butiken jag berättade om artiklarna.

 

Den här kvällen var en kväll som jag verkligen kommer att minnas. Det var första studiebesöket vi hade sedan jag började . Det här kan jag gärna göra om igen...

 

Det kändes så bra o stärkande för mig när de applåderade o var så nöjda med kvällen!!!

 

 

 

Lördagen den 18 januari 2014

 

Idag är det jobbar lördag för mig.

 

Nu har vi gjort om i butiken för sjuttielfte gg känns det som. Men nu tror jag att vi löst det hela.

 

Igår kom det in en kvinna som snattade en leksak, men jag blev osäker och hade svårt med att säga ngt, men visst var den borta den jag såg att hon hade i handen och bytte ut till en annan medan den åkte ner i väskan..

 

Det här är något jag tycker är så svårt när man inte ser hur den åker ner i väskan.Jag blir så besviken och tar det så fel. För här tar jag det så personligt, jag är trevlig mot dig och du bemöter mig med att stjäla för mig

 

Men en vacker dag kommer min explosion. Då lär jag inte ge mig och vara så trevlig heller mot den personen.

 

Annars har jag världens roligaste jobb, det är en fråga jag får så gott som varje dag: det är kul att jobba här va??

 

 

Jaa det är så roligt, tar jag bort den ända baksida som jag ser på det när ngn snattar så träffar jag bara trevliga människor.

 

Idag är jag känd för att vara Maywor på intima, jag har fått en yrkestitel som jag är mycket stolt över.

 

Kl 15 idag blir det helg för mig med, hoppas att det inte snöar så mkt då för jag tänkte åka ut till min son o hälsa på, men jag hatar att köra bil i snöoväder så det besöket hänger på snön..:)

 

 

 

 

 

söndag den 5 januari 2014

 

Nu är det en månad sedan jag skrev här..

 

Men det är mycket i en butik inför julen , vi gjorde oxå en stor kassa succe denna julhandel!

 

Jag har haft ledigt och bara gjort det som jag mått bra av .

 

I torsdags var det dags att komma tillbaka till verkligenheten igen, då började jag jobba igen.

 

Igår hade jag årets första homeparty hemma hos mig . Det var ett blandat gäng med både män och kvinnor inget jag är van vid.

 

Det var män som inte var med sin kvinna utan singelmän som ville komma och se hur ett homeparty går till.

 

Erkänner att jag var mer nervös än vanligt innan jag började.

 

Det är svårt att veta hur män tar det som jag ända kritiserar mäns fördomar mot sexuella kvinnor. För jag vet ju att det absolut inte gäller alla män,men tyvär för mycket män har dem.

 

Att hålla en information till män hur många G-punkter en kvinna har som knappt en kvinna ens vet, är alltid lika trevligt att se när det tänds en gnista i en man.

 

Jag kan se hur han tänker att han ska testa nästa gång han träffar en kvinna. Sedan är det ju så att alla kvinnor är olika och det hoppas jag att alla män och kvinnor förstår..

 

Kvällen gick och vi pratade skrattade och hade en helt underbart trevlig kväll. Eftersom det blev så lyckat hoppas jag att det går att utveckla med att ha med män på homepartyn med mig...

 

 

onsdag den 4 december

 

Idag var en dag som jag fick mycket känslor och tankar. Kom in en kvinna i 30-års åldern som ville ha en vibrator.

 

Hon berättade att hon hade cancer allt var borta där nere ingen livmoder eller äggtsockar kvar. Nu hade cancern kommit tillbaka hon skulle strålas och då kunde slemhinnorna bli sköra eller förstöras.

 

Hennes läkare hade tipsat om att slemhinnorna kunde återuppbyggas om man hade en vibrator som surrade inte för njutnings skull utanför att läka ihop.

 

Vi pratade mycket om hur vården är för en kvinna som mister allt eller som hon sa: jag är helt stympad...

 

Pratar man sex? Hur behandlas hon av läkarna när det kommer sex på tal?

 

Det är inte så öppet tyckte hon, hennes man och hon hade pratat öppet med läkarna hela tiden och rådfrågat hur sexet ska behållas..men njaa hon var inte så nöjd men inte helt missnöjd uppfattade jag henne som.

 

Jag berättade för henne om hur smärta kan minskas med orgasmer genom G-punkterna. Men sa hon jag är ju nästan helt igensydd , jag har bara 5 cm kvar in i slidan..då berättade jag om G-punkten som finns i mynningen ..du har 2 kvar iaf men du borde ju ha den där inne kvar om du har 5 cm djupt..

 

Men jag vet inte som jag sa...jag frågade om jag fick skriva här idag om mötet med henne och det fick jag...

 

Tack så mycket om du läser det!!

 

 

Varför vill jag skriva om det här mötet?? Joo för vi pratar inte om på samma sätt när en kvinna mister allt där nere och hennes sex som försvinner.

 

Jag har pratat med flera kvinnor som inte mår bra längre när deras sex och lust försvinner. Men däremot så pratar vi hur mycket som helst om den stackars mannen som inte kan få stånd eller som mister sin lust.

 

Vad är det för skillnad ?? Varför har läkare svårare att prata med en kvinnlig patient om sex än vad de har att prata med män??

 

Det kommer ofta in män till mig i butiken som måste köpa penispump och ringar. De är dit skickade av läkaren.

 

En kvinnas man kom in en gg och ville ha något till sin kvinna som har mist allt där nere pga cancer..

 

DÅ menar jag att det här är den andra kvinnan som varit nere och sökt hjälp efter tips av sin läkare...

 

När ska det bli dags att prata öppet om kvinnors sex lust och njutning???

 

MIN kamp för kvinnans rätt fortsätter .....

 

Kan bara skicka en hälsning till denna kvinna som var i butiken idag: Lycka till i din kamp!!

 

 

Fredagen den 29 november

 

Det har varit en tid nu som jag gått på knäna av ren och skär trötthet. Det är så att leva med fibromyalgi.

 

Det är inte mycket som funkar i livet när jag går in i ett skov. Tröttheten sitter hårt fast i mig. Det är sådana här tider när jag slåss med det dåliga samvetet att jag inte orkar det eller det eller träffa den eller den.

 

När man får intryckt i halsen att det är att prioritera, men det funkar inte så med denna sjukdom. Prioriteringen måste alltid ligga på focus på mig själv. Annars faller jag i hög .

 

Det är när jag går in i dessa skov som jag vet vilka mina sanna vänner är. Det är till dem jag kan ringa gråta svära och bara vara mig själv. När smärta och ork tar över min kropp, då är inte jag heller uppåt.

 

Finns inte en normal människa som kan vara glad och uppåt hela livet. Då är man en robot inte en människa.

 

Vi håller på och intervjuvar de som sökt arbete hos oss..Det är svårt att sitta och ta ut det bästa ur människor och hoppas på att det ska bli bra och att vi ska trivas ihop..

 

Den här helgen har jag vikt till mig själv, ska iväg på lite aktiviteter som faller mig i smaken. Städa plocka fram advent.

 

Sedan är helgen och den sk vilan över...

 

 

 

 

 

Måndagen den 18 november

 

Vaknade idag och var genom förkyld, tycker att det räcker nu.

Har fått problem med min galla och lyckats fått ett antal gallstens anfall.

De är inte att leka med de anfallen, men det som inte dödar det härdar..*L*

 

Den här helgen har jag gjort allt känns det som, träffat min yngsta son med mina små barnbarn. Lillkillen börjar att bli en stor kille. ¨famo¨säger han nu, då smälter mitt hjärta. Min lilla prinsessa börjar bli en stor tjej, det går så fort bara.

 

Haft besök av min väninna som jag känt i 26 år, vi var ute och hade singel liv tillsammans i några år innan hon träffade sin man. Det är nästan 1 år sedan vi träffades och hade en egentid för oss själva.

 

Vi satte ihop mitt nyinköpta golvbadrumsskåp efter det tittade vi på varandra och sa det får bli pyjamasparty istället för krogen.

Jag somnade innan filmen var slut som vi skulle titta på. Men det var ett så sorgligt slut att det var bra att jag inte såg det..*L*

 

Igår var jag iväg och köpte min första korsett , jag har varit sugen länge nu. Nu är den inköpt iaf..

 

Min käre storebror var hos mig igår och hälsade på en stund, vi träffas inte heller för ofta han och jag..

 

Nu är det ny vecka och nya utamaningar, man vet aldrig vad som gömmer sig runt hörnet.

 

 

Lördagen den 9 november

 

Sitter här på lördagsmorgonen och summerar min vecka..Vilken vecka och vilka underbara kvinnor jag mött!

 

Jag växer med mina möten med alla kvinnor, att se att jag kan så ett frö i en kvinna ger mig en sådan styrka att gå vidare i mitt arbete.

 

Onsdagens föreläsning var bra och alltid trevligt att träffa dessa kvinnor. Tyvärr de nya i den här föreningen visste inte helt vad det var dom skulle komma och lyssna på.

 

Efteråt fick jag höra att det var flera som blev lite chockade.

 

Men som en kvinna sa: förra året gick jag hit utan att veta vad det var jag skulle lyssna på, det är jag glad för även om det tog lite tid innan jag tordes ta till mig allt så har det gett mig mycket..

 

Det är starka ord att få till sig plus vilken styrka de orden ger mig.

 

Igår var jag hemma hos en ung kvinna där det var kvinnor från ungt upp till mogna kvinnor i min ålder. De partyna älskar jag.

 

Det var två homosexuella kvinnor med , jag ställde frågan om jag gav de lika mycket som jag ger de hetrosexuella. Absolut tyckte de.

 

Sådan här kvällar när jag kommer hem sent jag är trött sliten och har en sömnlös natt framför mig av smärta, den får mig att växa, att känna att jag ger kvinnor något.

 

Att sitta och eftertänka ta till sig vad sa de? Vad tyckte de? Var de nöjda med mig?

 

 

De orden som jag ger mig mest styrka efter den här veckan är:

Du är den bästa partysäljare jag träffat och du ska veta att jag varit på många partyn. Du förklarar vad varje produkt är och vilket material den har. Du förklarar så mycket jag har suttit och lyssnat hela kvällen på allt du sagt.

 

Jag gick hit för att,, jaa träffa vänner ta ett glas vin och tänkte det blir som vanligt. Men det blev en kväll där jag har lärt mycket , Tack för ett bra party!!

 

Jag känner att jag verkligen är på rätt plats i livet ..Tack alla underbara kvinnor som tycker om att lyssna på mina framförande det är NI som får mig att växa!!

 

 

 

 

 

Onsdag den 6 november

 

Ikväll blir det ännu en utmaning, 32 st kvinnor kommer att lyssna på mig..

 

Det är 3:e året i rad som jag träffar den här student föreningen. Det blir ju inte samma kvinnor varje år. En del har jag träffat flera gånger. Fast så här många har de inte varit förut.

 

För att klara av hela situationen så har jag med mig en ny säljare som jag håller på att utbilda. Att vara med mig ute när jag jobbar tror jag är mycket bra för de nya säljarna.

 

Fast själv när jag började som homeparty säljare så gick jag rätt ut utan någon utbildning. Men då vill jag tillägga att jag är välutbildad när det gäller att hålla kurser.Jag var runt 20 år när jag började att ha cirklar. Mina första var friskvården i Åtvidabergs kommun. Sedan är meritlistan lång.

 

Men det mest givande är det jag gör nu, den här resan som jag är på är helt fantastisk.

 

Då jag hoppas att jag är helt i början av något som kan ge så mycket mera.

 

 

 

Måndagen den 4 november

 

Veckan som gått bestod av mycket jobb. Det har varit mycket i butiken plus att jag haft 2 st partyn. Det första var ett gäng kvinnor i min egen ålder, de levde som jag gjorde i mitt ¨gamla liv¨.

 

Det kändes inte som jag nådde fram till dem helt. Det jag uppskattade den här kvällen var att det var ett nyktert gäng. Samtidigt som det inte släpps loss helt utan alkohol. Den här balansen är något som jag får leva med som homepartysäljare..

 

Homepartyt på fredag kvällen var ett gäng yngre kvinnor. De lyssnade och tog till sig min information om hur kvinnor fungerar.Där förekom alkohol och då det blir mera stökigt o tar en mycket längre tid.

 

Det här med alkohol är något som homeparty säljare som säljer sexartiklar får leva med. Samtidigt som jag har lite svårt att förstå hur samma människor kommer ner till butiken och pratar öppet med mig om sina problem . Men kommer jag hem till dem och ska sälja då måste det drickas alkohol.

 

Men det är så vi har svårt att släppa loss hämningar och lyssna på information om sex och samlevnad.Att se sex som något naturligt och något som alla människor borde ha. För sex får oss att må bra.

 

Den här veckan har jag 3 st partyn inbokade, och inga partyn är det andra likt. Det är en utmaning hela tiden att möta nya kvinnor!!

 

 

söndag den 27 oktober

 

Vilken dag det blev i butiken igår!! Vad folk det kom!!

 

Mitt möte med Katerina blev stort för mig, hon har samma driv i sig som jag har om kvinnans rätt att vara sexuell.

Hon är verkligen den kvinnan som jag har som förebild och föreställt mig att hon skulle vara.

 

Hoppas att jag någon gång kan får träffa henne igen och bara sitta och prata i lugn och ro...

 

 

 

 

 

Lördagen den 26 oktober

 

Idag är det 1 år sedan vi öppnade i den nya butiken. Snacka om att tiden går fort.

 

På måndag är det mao 1 år sedan jag gick upp på heltid. Idag känner jag att jag måste minska min arbetstid. Det funkar inte helt ut med mina sjukdomar. Men jag har kämpat ett helt år nu. Men efter nyår går jag ner till 75%.

 

Idag ska jag få träffa min förebild Katerina Janouch, henne citerar jag mycket på mina föreläsningar. Hennes bok orgasmboken anser jag skulle vara varje kvinnas bibel.

 

Hon kommer till butiken och ska signera sin nyutgåva av ¨orgasmboken¨..

 

Idag är det en dag som antingen blir en kanon dag eller en vanlig lördag med lite mera folk i affären...

 

 

 

 

Onsdagen den 23 oktober

 

Nu var det ett tag sedan jag skrev pga vi har varit på mässa i Tyskland och att jag håller på och renoverar mitt badrum. Jag har inte bott hemma nu på 2 veckor ..

 

Hur var mässan då? Den var kanon, lärde mig mycket och gav mig mycket mera än vad det gav chefen som varit där flera gånger innan.

 

Att träffa leverentörer direkt men att även få en utbilding på deras produkter är mycket intressant.Det lärde mig så mycket att jag har ännu lättare att se till att mina kunder får den produkten som passar till dom.

 

Vi beställde en ny produkt när vi var på mässan ¨Adrian Lastic¨ den tror jag väldigt mycket på!! Vilket skönt silikon matrial och så bra uttänkt till kvinnor. Föll för den försäljaren hon bodde i Barcelona men var fransk i botten. Hon bjöd ner mig med glimten i ögat o sa att ALLA spanjorer skulle älska mig...*L* ja ja riktigt alla tror jag inte på...men den kvinnan hade en glöd som jag har i mig.

 

I torsdags hade vi besök ifrån Lelo i butiken han utbildade mig på deras produkter. Vi hade en mycket intressant diskussion. Jag kan inte låta bli utan att ifrågasätta hur dom tänker när man formar fram vissa sexleksaker.

Det är ju män som ofast designar leksaker till kvinnor, dom har ju absolut inte en känsla för om hur vi fungerar.

 

Lelo är branchens ¨Rolls royce¨ de har mycket fina produkter även om jag själv aldrig provat eller ägt någon så kan jag lista ut det.

 

Det här är ganska intressant dom flesta tror att jag provat allt i butiken, vilket jag absolut inte gjort. Jag får inte en leksak att prova gratis utan jag får allt snällt betala mina egna . Sedan kan jag ju säga att de jag är absolut är stor säljare på är ju de som finns på min hylla hemma i min garderob..

 

Nu lovade Lelo mig en produkt får se om de håller det..DÅ blir den kanske med en av mina stor säljare...*L*

 

Nu är det full fart i butiken inför lördagens 1-års jubileum , ska bli intressant att få träffa Katharina Jaunch hon är ju min förebild . Jag citerar mycket av henne när jag är ute o föreläser.

 

Vi har byggt upp en vägg mot skylten , butiken blev mycket större och vi fick en snygg vägg ute i skylten..jaa det är mycket jobb på gång nu i butiken..

 

Partyn är jag fullbokad med i hela november nu. Jag tar inte ett party till en helg det här året, i dec tar jag inga partyn alls då behövs min ork att jobba i butiken för då går vi in i julhandeln....

 

 

 

 

 

 

 

onsdag den 2 oktober

 

Idag har jag haft flera samtal ifrån en kvinna som lider av smärta vid samlag.

 

Det är svårt att ta de samtalen..vill helst ha kvinnorna framför mig, det är enklare att förklara och att se varandras gester och ögon..

 

Nu ringde hon ner till butiken och pratade med mig...

 

Det svåra är när det blir stora fel, det är som jag alltid säger du måste programera om din hjärna..

 

Är det så enkelt?? NEJ det är så svårt säger jag istället. För signalerar hjärnan att det gör ont då måste man programera om den så att den skickar ut signaler om att det är skönt och inte ger smärta.

Hur gör man det då??

 

Man lurar hjärnan med att reta egga sluta...reta egga sluta...osv..tills kvinnan ber om att fortsätt ...men han får inte penetrera henne med sin penis..inte till att börja med...först måste de lära sig att ha sex utan samlag.

 

Varför inte en ögonbindel på så kvinnan verkligen tappar kontrollen till mannen men då krävs det oxå att det är en man som är klok och som kan ge sin kvinna trygghet ömhet och njutning..

 

Tipsen är många som jag kan ge..men som sagt det är bättre att träffa mig irl.

 

De här frågorna tar jag nästan varje dag jag jobbar..men den största bekräftan fick jag av en man som kom in och tackade mig för råden jag gett honom. Han sa till mig att jag räddat deras äktenskap...

 

Det är stort att få höra sådana komplimanger

 

 

Fredagen den 27 september

 

Den här veckan har bara gått av farten, känslan efter lördagens föreläsning sitter kvar i mig.

 

Mycket tankar som far i mig. Många gånger undrar jag vad är det jag har som inte andra har? Har bara min egen förklaring, Min naturlighet att kunna prata och förklara hur sex kan kännas och hur man kan göra för att uppleva det.

 

Att föreläsa är ju något som jag eftersträvar efter, sedan är det alltid en ekonomisk del i det också. Jag varken kan vill eller orkar arbeta helg efter helg utan någon ersättning. Att finna en balans i allt är svårt för en kvinna som jag är. Men jag lär mig undan för undan nu.

 

Har fått både telefonsamtal och besök i butiken som efterfrågat om jag ska ha flera föreläsningar på Arbis. Men, tyvärr så ser det ut som det inte blir något mera av den sortens föreläsningar. Jag hade ju med mig intima den här gången med goodiebags, reklam och biljettförsäljning. Det gav inte intima den inkomsten för att det skulle bli en fortsättning.

 

Däremot har jag fått några homepartyn inbokade. När det gäller mina föreläsningar måste jag finna min egen väg att gå.

 

Nu är det helg igen, det är min jobbarlördag. Resten av lördagen ska bli att besöka kulturnatten här i Norrköping.

 

 

Lördag den 21 september

 

Igår hade jag ett party på kvällen. Det var en ung kvinna som jag tyckte jag kände igen. Men jag har inte chansen att känna igen alla som jag träffat.

 

Det visade sig sedan att jag träffat henne där hon var värdinna, det partyt glömmer jag aldrig.

Det var 3 generationer dotter ,mamma och farmor.

Plus att det var mitt näst sista innan jag inte klarade att stå upp längre pga smärtorna i min rygg.

 

Det är snart 2 år sedan. Det kom upp minnen som jag inte ens vill tänka på. Mina 6 månader sittande i en soffa utan att klara av mitt liv utan hjälp ifrån andra.

 

Mina tankar går då till hur jag lyckats ta mig upp efter en stor ryggoperation, komma tbx till livet och att klara mig själv igen.

 

Från det ta steget att börja jobba först halvtid och nu heltid. Det har knappt gått 2 år.

 

Med handen på hjärtat jag är stolt över mig själv idag..

 

Ikväll är det mitt första framträdande på Arbis innan Burleskföreställningen. Jag är nervös men det är jag ju alltid vilka framträdande jag än ska göra..

 

 

 

lördag den 14 september

 

Den här veckan har det inte hänt så mycket tycker jag. Utbildat en ny säljare det behövs vi är på tok för några i dagsläget.

 

Jag tycker det är kanon kul med homepartyn men det är lite större evenemang jag vill syssla med. Vill bort från fyllan när det gäller homepartyn.

 

Jag kommer även att minska ner min tid i butiken, jag orkar inte hålla den här takten eller min kropp orkar inte. Men den förändringen kommer inte förrän vid nyåret.

 

Den här helgen är det jobbar helg. Då är jag ledig bara söndag och den måste gå till städning handla mat, laga mat tvätta, stryka, träffa mina barn o barnbarn..

 

Hur jag nu ska få till den tiden.Men på något lustigt sätt så får man det.

 

Vi har äntligen fått upp en AC på jobbet och det var på tiden, det har varit hemskt att jobba i denna ¨kvalmiga¨luft hela sommaren.

 

Det tuffa jag gör nu är att jag slutar att snusa, det tar både på kropp och själ. 14 dagar idag utan snus. Jag har lovat mig själv att aldrig mera börja igen för det är så tufft att sluta när man måste göra det.För det är ju inte första gången jag slutar med nikotin..

 

 

Fredagen den 5 september

 

Den här helgen är en ledig helg för mig, det behöver jag. Det känns i hela kroppen efter att jobbat mycket förra veckan. 6 dagar i kör med en dag ledigt och sedan 5 dagar på raken är tufft för mig , och samtidigt så ger det mig så mycket.

 

Igår fick jag nästan en gråtattack på jobbet, att träffa alla dessa kvinnor som jag gör, att känna kommunikationen med dem. Att få dem att förstå vad det är jag menar , det är stort . Det ger både glädje och styrka i mig.

 

Det är den styrka och glädjen som driver mig framåt hela tiden.

Nu tar jag en ledig helg..

 

 

Söndagen den 1 september

 

Igår var jag ute på ett homeparty och träffade ett gäng unga kvinnor. De var så underbara nyfikna och trevliga.

 

Vi kom in på ämnet BDSM , där är det ju allmänt mycket fördomar om. NEJ BDSM betyder inte att en person blir upphängd och påpiskad.

BDSM står för B= bondage D= dominans S= sado M= masoschism. Behöver inte alls betyda att en person bara vill ha det hårda. Inom BDSM är det viktigaste att man har tilliten och tryggheten till varandra.

Att vara undergiven är att den personen har egentligen makten över den dominanta. Det innebär att den dominanta aldrig får gå över den undergivnas gränser.

 

När jag även förklarade för dem att det här är även kärlek närhet ömhet. Då tittade dom på mig och sa: När du förklarar på det sättet du gör då är det ju inte så hemskt. Nej det är inte det om man förstår vad just allt inom BDSM står för.

 

Ja det var en kväll som jag vet kommer att sitta kvar i mig några dagar. Pga ett möte med just av en av kvinnorna. Önskar att jag kunde hjälpa henne, men vet att jag kan inte det.

 

Men MIN kamp om kvinnors rätt att vara sexuella utan att bli dömda blir bara starkare för var gång jag träffar på kvinnor som blir utsatta för fördomar.

 

 

måndag den 26 augusti

Sådär jaa nu är semestern slut och jag är tillbaka på intima.

 

Det var verkligen segt i morse, men bara att bita i det sura äpplet ställa klockan på 6.30 ta på sig träningskläderna och gå ut och gå min morgonpromenad.

Kl 11 öppnade jag dörren igen på intima, sedan kom jag snabbt in i det hela igen.

 

Blev lite full i skratt när en man ville ha lite tips vid bondage vad han kunde göra med sin kvinna, herre gud tänkte jag. Nu är det är det bäst att ta fram alla ideer igen.Då kom jag på att jag verkligen hade haft semester jag har varken tänkt sex eller pratat sex.

 

Tyvärr eftersom jag kopplat av helt och hållet ej kollat mina mail så missade jag idag ett framträdande som jag verkligen skulle vilja haft. Men men inget att göra åt det går fler tåg..

 

Nu planeras det för den 21 sept som jag då kommer att vara på Arbis..

 

 

Onsdagen den 14 Augusti

Det har hänt mycket sista tiden.

Jag har haft semester, varit i London med mina barn och deras flickvänner. Besökt mamma och tagit hand om mig själv.

 

Men jag har också haft en föreläsning med försäljining på Tegelvalvet här i Norrköping. Det kom 25 kvinnor, en del kände jag och en del hade jag aldrig mött. Det var mitt första framträdande med hela konceptet. Det gick kanon bra, men jag var fruktansvärt nervös inför kvällen.

 

Nu är det Arbis den 21 september som är mitt nästa framträdande. Ska bli spännande nu att se om det går att komma framåt med mina föreläsningar..

 

Nu är det festival här i stan då kommer jag att jobba på intima som vanligt..

 

 

Tisdagen den 23 juli

Idag kom det in en äldre dam i butiken.Hon skulle köpa sin första ¨dildo¨, i PRO-tidningen har dom en artikelserie om äldre och sex. Där hade de gett förslag om sexleksaker.Så häftigt att se en dam med rullator komma in be om hjälp med att finna något som kan ge henne njutning.

 

Jag frågade om hon trodde det skulle uppskattas om jag kom och hade föredrag om kvinnor sex o njutning. Absolut sa hon det skulle uppskattas mycket.

Då var det bara att ringa kära mamma och be henne ta kontakt med PRO i Norrköping. Min mamma är mitt största fan och även hon är en PRO-are som känner igen mycket folk inom rörelsen.

 

Tänk att få komma ut och prata om kvinnor sex o njutning inför äldre kvinnor. Jag känner att jag klarar av att prata inför alla kvinnor unga som äldre. Jag har något att ge alla kvinnor..

 

 

 

Tisdagen den 16 juli

Nu är planerna på gång för det stora partyt jag ska ha på en krog här i Norrköping den 9 augusti. Idag var det 20 st anmälda. Det är 81 st inbjudna får se hur många som kommer.

 

Känns nu att jag med vill ha semester, jag är lte trött och sliten. Man blir det när man vet att ledigheten närmar sig.

Annars har den här dagen varit ganska lugn på intima, solen gör sitt alla vill sola nu när den visar sig.

Sedan kan det bara smälla till och jag har hur mycket som helst att göra.

 

 

Onsdag den 10 Juli

Igår var det tomt på jobbet alla var väl och badade och solade.

Kvällen skulle tillbringas med att lyssna på musik i Knäppingsborg. Men, gud vad folk det var där, vi gick och tog en kopp på vår favorit-krog istället.

Då började planer att smidas om ett stort sex-party, det är mycket på gång nu.

 

Jag ska börja samarbeta med Arbis teatern, där har jag mycket planer på hur vi skulle kunna få till ett bra koncept.Vi har börjar med att ta ut 2 datum i sept. Man måste börja någonstans för att komma vidare, och inte slås ner om det inte blir succe på en gång. Att lära sig av misstag utan att slås ner är ett måste i min värld.Att se möjligheterna utan att ta till sig motgångarna först.

Så som sagt ..Det är mycket som sker och det ger mig en enorm energi till livet..

 

 

Lördagen den 6/7

Denna helgen har det bara varit intima, det inte ofta jag har dessa helger men det sker.

 

Igår hade min första svensexa. Det var kanonkul. Måste ge dessa män ett enormt beröm. Dom lyssnade och dom frågade..jag vet hur jobbigt en del män tycker det är att prata sex. Män är inte som kvinnor, dom pratar inte som vi gör. Dom har ingen att bolla med som vi kvinnor har.Att få den bekräftan jag fick av dom,är stort för mig. Dom tackade och tyckte det var en jättebra info jag hade för dom.

 

Ikväll var jag hos en kvinna som hade varit på ¨mamma mingel¨ och hört mig . Hon var lyrisk efter den kvällen och ville träffa mig igen. Jag förstår nog inte ibland hur mycket jag ger och vilka frön jag sår hos kvinnor.

 

Jag anser att jag är den jag är och har mitt ¨kall¨i livet att vi kvinnor ska få vara sexuella utan fördomar.

Nej jag blir aldrig självsäker , den dagen jag inte är nervös inför ett party eller föreläsning då lägger jag av.

 

Jag är alltid nervös inför nya människor. Innan jag vet hur jag mottas, jag blir rörd stolt och lycklig när jag får beröm. Samtidigt som det är det här som driver mig.

 

Att få ge information om och hur kvinnor fungerar. Att förstå hur en kvinna har det som har ont, men försöka att hjälpa henne så även hon kan få sköna orgasmer.

 

I det stora kan jag säkert vända ut och in på mig själv för att hjälpa mina kunder att finna det som de behöver för att få ett bra sexliv. Jag frågar och dom svarar. Jag säger som det är, berätta hur du känner och vad du vill uppnå så ska jag göra allt för att finna något så även du kommer att ha det skönt.

 

Det största för mig är när en kund säger: Tack för allt hjälp. DÅ har jag gjort allt jag kan göra för att den kunden ska ha det bra.

 

Nu är det bara söndag kvar och den dagen måste jag hinna tvätta ,städa, handla, och laga mat ..för på måndag är det dags igen att kliva in i butiken intima och sälja sexleksaker så att andra människor får njuta och ha det bra...

 

 

Torsdagen den 4 Juli

Att jobba som lustkonsult är något som är givande på många sätt. I butiken så möter jag kvinnor som kommer och behöver hjälp, för ex. att dom har ont sveda och problem.

Igår kom det in en kvinna som jag gett tips till och berättade att hon mådde mycket bättre nu.Mina tips var att använda Swede Woman Sensitive det är ett glidmedel som är speciellt för kvinnor som har problem med slemhinnor och har lätt att få svampinfektioner.

Har du lätt för att få svamp, ta lite glidmedel på när det börjar att klia så försvinner det. Trodde själv inte på det förrän jag provade, (när jag fick antibiotika, då får man ju alltid svamp). Tog lite när kliandet började och det slog aldrig ut!!

 

Finns också en annan produkt som man kan använda som skyddar. Den heter Healing Bodyglide Den är skyddande och den kan du använda som läkande efter du haft sex om du ex. blivit öm efter.

Har man stora problem vid sex o samlag, ta lite healing bodyglide, sedan swede Woman glidmedel då är du skyddad .

 

Idag kom det in en kvinna som aldrig använt en sexleksak, hon var osäker och ung.Det var bara att ge henne råd och tips om hur man kan få det skönt. Hoppas hon finner det hon söker i sin kropp o kommer att må bra.

 

Nu är det dags att fixa matlåda. I helgen ska jag först ha en svensexa imorgonkväll (fredag).och på lördag jobbar jag i butiken sedan ska jag ha ett homeparty på kvällen. Söndag lär jag vara trött..

 

 

 

 

Tisdagen den 2 Juli

Vad har hänt idag?.

Som vanligt har jag jobbat, det börjar märkas att det kommer in lite turister nu. Varje dag händer det alltid något roligt. Tror jag aldrig varit en dag på intima utan att haft en bra dag.

 

Mitt skov som jag haft nu med fibron har börjat ge mig sig lite. Det är inte lika tufft längre när jag kommer hem utan jag orkar faktiskt göra lite hemma innan jag ska sova. Det är värt mycket.

 

Kvällen har gått åt till att sitta och skriva på hemsidan. Det tar tid, jag vill att den ska vara lätt att läsa och samtidigt känna av mitt budskap jag vill få ut till kvinnor.

 

Och nu börjar jag planera min resa jag ska bjuda mina barn på. Vi ska åka till London den 1 augusti. Jag är så glad och lycklig att få med alla, det ska ändå ordnas barn och hundvakt. Det var några år sedan som jag och mina barn var tillsammans så många dagar. Men det är så när man har vuxna barn, alla har sitt och sin vardag med jobb hem och familj.

 

Mitt liv rullar på och det händer alltid något nytt varje dag som jag tar till mig med glädje.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved